Federació Alabesa de Pesca: Concurs de creditors

Én el món federatiu la crisi no ha passat de llarg. Moltes són les veus de queixa sobre la situació econòmica de les federacions. Ahir, varem penjar un post on informavem la caiguda en un 51% dels pressupostos dels Governs autonòmics comparats amb l’any anterior.

Doncs bé, al País Basc ja tenim una Federació esportiva, l’Alabesa de Pesca, va presentar la sol·licitud de concurs de creditors voluntària als Jutjats del Mercantil de Vitoria-Gasteiz i, el passat 7 de febrer, el Jutjat Mercantil número 1, va dictar Aute declarant el concurs de creditors de la citada federació.

Serà la primera de moltes? Tant de bó que no sigui així.

Puedes seguir cualquier respuesta a esta entrada mediante el canal RSS 2.0. Puedes dejar un comentario o enviar un trackback desde tu propio sitio.

Deixa un comentari

XHTML: Puedes usar las siguientes etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>