Modificació de la Llei de l’Esport Catalana

El DOGC número 6035 del 30 de desembre de 2011, publica la Llei 10/2011, del 29 de desembre, de simplificació i millorament de la regulació normativa.

En la seva virtut es modifiquen articles del Text Únic de la Llei de l’Esport aprovat pel Decret legislatiu 1/2000 i també de la Llei 3/2008, del 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport.

Entre altres, modifica la composició del Tribunal Català de l’Esport. Els tres membres seran designats per la Secretaria General de l’Esport i propossats tres pel Consells de Col·legis d’Advocats de Catalunya, dos per la UFEC i dos pel Col·legi Oficial de Professors i Llicenciats d’Educació Física de Catalunya.

Puedes seguir cualquier respuesta a esta entrada mediante el canal RSS 2.0. Puedes dejar un comentario o enviar un trackback desde tu propio sitio.

Deixa un comentari

XHTML: Puedes usar las siguientes etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>