Del 7 al 9 de juny de 2012 tindrà lloc a Barcelona el 7é Congrés Europeu de la Fédération Internationale d’Education Physique

El 7è Congrés Europeu de la Fédération Internationale d’Education Physique (FIEP) que tindrà lloc a Barcelona del 7 al 9 de Juny de 2012.

Es pretén abordar, d’una forma original i creativa la perspectiva de l’impacte real de l’Educació Física i de l’Esport sobre la nostra societat.

Fins el 15 de febrer s’hi poden presentar comunicacions.

Per més informació:

http://www.fiep2012barcelona.com/inicio.asp?apt=bienvenida

D’altra banda, coincidint amb l’organització d’aquesta edició tenim el plaer d’informar-vos que neixerà el 1r Congrés Català de l’Educació Física i de l’Esport que, amb un caràcter biannual, pretendrà convertir-se en un moment d’intercanvi i reflexió a nivell nacional de primer ordre.

Puedes seguir cualquier respuesta a esta entrada mediante el canal RSS 2.0. Puedes dejar un comentario o enviar un trackback desde tu propio sitio.

Deixa un comentari

XHTML: Puedes usar las siguientes etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>